İsmét itt volt Tiger Woods

A világ leghíresebb golfozója november 7-10ig ismételten Belekben töltött néhány napot. A reklámokat már hónapokkal a verseny előtt látni lehetett a szállodákban és egyéb helyeken Antalya-ban. A Turkish Airlines által szponzorált megmérettetésen résztvevő 78 híres golfozónak a Maxx Royal szálloda biztosította az elhelyezését. 
Nem csodálkozom, hogy erre a szállodára esett a választás, valóban egy kiváló hotelről van szó, amiben senki sem, még Tiger Woods sem csalódhat. :)
2011-ben nyitotta meg kapuit és várja a vendégiet. A 1.000.000 m²-en elterülő luxushotelnek 300 méter hosszú kék zászló díjazású homokos partja van, egy nagy aqua parkja, 8 étterem, 5 medence, 15 bár és megannyi szórakozási lehetőség...





A beleki golfeseményekkel reklámozzák a desztinációt és ezzel próbálnak nagyobb részesedéssel jelen lenni a téli turizmusban. Ez a rendezvény is például  7000 embert vonzott Belekbe. A jutalmazás nem csekély összeg, 7 millió dollár.


Mielőtt Antalyaba jött volna Tiger Woods, a magánhelikopterrel Isztambulban is megállt egy kis időre. Miatta lezárták az Európát és Ázsiát összekötő hidata, hogy zavartalanul tudjon golfozni a hídon. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Felső Düden Vízesés

Mit nézzünk meg Antalya-ban

Török riviéra luxushotelei