Tiger Woods Antalyaban

Beleket méltán nevezik golfparadicsomnak, a legtöbb hotel rendelkezik saját golfpályával, amik mindenki számára elérhetők. Pontosabban, 11 golf klub és 14 golfpálya fedezhető fel az üdülőközpontban, a legtöbbje 18 lyukú, kettő pedig 27 lyukú pálya. Az őszi és a tavaszi klíma kiválóan kedvez a sport szerelmeseinek, neves versenyeket tartanak a térségben valamint, aki csak ismerkedni szeretne a sporttal az is megteheti, mivel golfórákat is lehet venni. Statisztikák szerint a 2011-es évben a beleki régió több, mint 500 ezer golfozót vonzott.



Október 9-12ig került megrendezésre a „Turkish Airlines World Golf” verseny Belekben, ahol a sport élő legendája, Tiger Woods is részt vett. De mellette még sok híresség is képviselte magát, mint például: Carl Schwartzel, Lee Westwood, Roy Mcilroy, Hunter Mahan, Matt Kuchar, Justin Rose, stb… A golf nagyágyúja az 5 csillagos Kempinski luxus szállodában tartózkodott a verseny ideje alatt, ami túlontúl minden igényt kielégít. Ezen kívül, 3 szerencsés rajongó gazdagabb lehetett egy dedikált labdával is.



A verseny győztesének 1,5 millió dollár jutalom volt meghirdetve, így nem csoda, hogy a hírességeken kívül nagyon sok golfrajongó érkezett a világ minden tájáról, különösen Európából és Oroszországból.    

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Felső Düden Vízesés

Mit nézzünk meg Antalya-ban

Török riviéra luxushotelei