Dinoszaurusz park


Május 15-én nyít meg Antalyatól 35 km-re, Göynük nevű kis üdülőfaluban Európa legnagyobb és Törökország első dino parkja. A beruházás 5 millió dollárba került, mintegy új lehetőséget teremtve a turizmus ágában.

 A park 30.000 m², és 28 féle dinoszaurusz található meg: stegosaurus, triceratops, t-rex,velociraptor és még sorolhatnám... A dinók életnagyságban vannak kiállítva, sőt még mozogni, hangot kiadni és lélegezni is tudnak. Amint a látogatók elérnek egy dinóhoz, a mozgásérzékelők bekapcsolnak, így csak akkor mozognak az állatok ha van ott valaki.




A dinók mellett néhány egyéb szolgáltatás is megtalálható a gyerekek nagy örömére: falmászás, vízi foci, rodeo, 7D mozi, egy külön elkerített részben a gyerekek kis ecsetekkel feltárhatják a homok alatt rejlő dinoszaurusz csontokat... Valamint egy 3D planetárium és egy anti gravitációs kamra is.

A felnőttek örömére, pedig található egy horror park is. Amikor voltam sajnos még nem nyitott meg, június közepe fele tervezik a nyitást. Ide 18 éven felüliek léphetnek csak be és esti programokat, bulikat, terveztnek zombikkal és más rémisztő alakokkal...

A park előzetes kalkulálások alapján 250 ezer vendéget várnak egy évben. Reggel 9 órától éjfélig látogatható a park.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Felső Düden Vízesés

Mit nézzünk meg Antalya-ban

Török riviéra luxushotelei